Sangkar tekukur


Sangkar tekukur brief description of the information will allow you if want get more news. Without fear of harming your information is Sangkar tekukur . A brief news of the information contained Sangkar tekukur on our site may be able to help you.

P.: tip penjagaan burung, Salam selaman pada posting kali ini saya ingin berkongsi sedikit info atau maklumat berkenaan tip-tip penjagaan burung terkukur khususnya penjagaan amatlah. My_tekukur, Minggu nie dilanda jerebu berpanjanganniat melaman diteruskan juga bersama sllama juga rehatbergerak solo jer. laman 1 menghampakan 1 jam lbh tunggu tk jatuh2. Tips pemilihan perawatan derkuku | klub burung, Tolong buatkan postingan tentang burung tekukur yang dinamakan jerun tanduk, saya mencari di google tentang burung jerun tanduk ini tidak ada…terimakasih.

Tadaaada sangkar burung dahbesar gak niemacam2 burung pun ada
1200 x 1600 · 439 kB · jpeg, Tadaaada sangkar burung dahbesar gak niemacam2 burung pun ada

KHAIRUNNISA BINTI ISMAIL (3)
600 x 516 · 42 kB · jpeg, KHAIRUNNISA BINTI ISMAIL (3)

Sangkar layang sale ( rm 60.00) - 09/01/2011. | , Sangkar ekonomi ni tengah stock 8 biji. nak jual dgn harga rm 60.00. sesiapa yg berminat bole call 012 - 698 3304. harga memang. Sangkar layang kayu bakar sale 2 biji (rm 250.00, Sangkar layang kayu bakar ni minggu depan siaplah. tak tinggal nak repair tembak clear je . siapa berminat bole cuba sangkar layang ni. Meracik tekukur, ketitir jambul, Laman disediakan rujukan peminat spesis burung mempunyai kecantikan keunikannya tersendiri sama segi warna, suara .

Related Post : Sangkar tekukur

Pemikat Tekukur
Memikat burung tekukur adalah permainan rakyat sejak berzaman lagi.Laman ini adalah untuk berkongsi pengalaman dengan mereka yang mempunyai hobi & minat memelihara ...
Last update Sun, 13 Jul 2014 20:35:00 GMT Read More

Album Sangkar - P.W.S.T.M
Sangkar Layang Ukir ni adalah merupakan buatan tangan seseorang yg mahir dalam pembuatan dan mengukirnya.harga sendiri mau ingat lah.itu sangkar my sifu 2...
Last update Sun, 13 Jul 2014 16:10:00 GMT Read More

Pemikat Tekukur : Peralatan Pemikat
Ianya digunakan untuk memelihara burung tekukur dengan cara mengikat kakinya pada sangkar ini. Ianya bertujuan untuk menjinakkan burung tersebut serta untuk ...
Last update Mon, 14 Jul 2014 12:56:00 GMT Read More

Sangkar layang for sale ( RM 60.00) - 09/01/2011. | Amat
Sangkar ekonomi ni tengah ada stock 8 biji. Nak jual kepada semua dgn harga RM 60.00. Sesiapa yg berminat bole call saya Amat 012 - 698 3304. Harga memang ...
Last update Mon, 14 Jul 2014 07:48:00 GMT Read More